Op een zaterdagmorgen kreeg ik de opdracht van mijn baas om een Snackwagen te bestellen voor ons werkterrein. Hij wilde dit namelijk doen, omdat wij al enige tijd bestaan als bedrijf en de laatste tijd gegroeid zijn. Een snackwagen inhuren leek mij een leuk idee, maar ook zeker lekker. Gratis friet is altijd lekker.

Zoekenimage008-300x200

Er zijn verschillende bedrijven op het internet die een wagen verhuren die wij voor ons terrein kunnen neerzetten. Toch had een bedrijf direct mijn aandacht getrokken, namelijk Snackmobiel. Zij hebben een zeer duidelijke website die ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk is. Op de website hebben zij veel interessante aanbiedingen staan. Ook hebben zij, vergeleken met de concurrent, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding. Dit wekte natuurlijk enige interesse bij mij op. Daarom heb ik besloten om dit bedrijf aan mijn baas voor te leggen. Hij keurde het idee goed en wilde dat ik de mogelijkheden ging bespreken.

Contactimage002-300x200

De telefoon werd vriendelijk door een van de medewerkers van het bedrijf opgenomen. De medewerker weet duidelijk waar zij het over heeft en kon mij goed te woord staan. Het is fijn om te weten dat een bedrijf mij hier goed kan helpen. Ook mijn baas is zeer enthousiast hierover en kijkt uit naar de komst van de wagen. Alles verliep uiteindekijk zoals wij hadden gehoopt. Snackmobiel heeft voor een fijn en speciaal moment gezorgd. Wij komen dan ook zeker vaker terug bij dit bedrijf voor onze klussen!