Snackmobiel

Wie heeft er zin in een feestje?

Wij hadden zin in een feestje, en hebben toen de Snackmobiel.nl besteld! Wij kenden dit concept nog niet lang, maar onze vrienden hebben ons erover verteld. Toen besloten wij met zijn allen een leuk groot feest te geven op een zonnige dag. Gewoon, omdat het kan! Snackmobiel.nl is een erg leuk concept waarmee jij als het ware een cafetaria op jouw feest kan plaatsen. Het is eigenlijk een rijdende cafetaria waarmee jij vooraf afspreekt wat jij wilt afnemen en welke prijs jij betaalt. Zij komen overal in Nederland, dus ook in jouw eigen achtertuin!

Wij hadden een parkje afgehuurd zodat iedereen de ruimte had om lekker te eten en te dansen. Dat is helemaal goed gegaan, ook met Snackmobiel.nl erbij! Wij hebben destijds afgesproken dat iedereen zoveel friet kon eten als die wilde en er 2 snacks bij mocht bestellen. Het drinken was voor eigen kosten, maar dat is prima verlopen.

Snackmobiel

Goede catering, leuk concept!

Voor dit soort feesten is patat prima catering. Iedereen lust wel een frietje en er is een ruime keuze aan snacks. Voor ieder wat wils dus! Vaak is de catering voor een groot feest erg duur. Met een snack wagen vermijd je die hoge kosten en betaal je alleen voor wat je echt eet. Zo voorkom je ook dat er veel eten gemaakt wordt dat niemand lust bijvoorbeeld, dat is altijd mijn angst. Wij hebben erg genoten van de snack wagen op ons feest en iedereen was er tevreden over. Dit gaan wij zeker nog vaker doen!