Omdat ik echt van koffie houdt, ben ik opzoek gegaan op het internet naar koffie winkel Venlo. Natuurlijk kwam ik op verschillende website’s terecht waar zij dit verkopen. Zo ook op de website van Rutten BV. Dit is een tabakswinkel en daar van had ik niet verwacht dat zij dit zouden verkopen. Omdat ik toch erg nieuwsgierig was geworden, ben ik naar deze onderneming gegaan om een kijkje te nemen voor dit product. Bij binnenkomst werd ik vriendelijk begroet door een medewerker van deze onderneming. Ik vertelde wat ik zocht en wat ik toen als keuze zag was ik blij dat ik hier naartoe ben gegaan.

Een ruime keuze

De keuze in de koffie winkel in Venlo is echt enorm en zij hebben hier de beste merken te koop. Ook voor verschillende tabakswaren kan jij hier goed terecht. zo ook is hier de bekende E Zigarette te koop. Wil jij een goede sigaar voor bij een whiskey? Dan kan de medewerker van Rutten BV jou goed helpen om de juiste sigaar te kopen. Daarom kon deze aanrader niet ontbreken op deze blog. Neem gerust een kijkje op de website van deze onderneming om te zien wat zij in hen assortiment hebben.