Voor specerijen Utrecht ga ik altijd naar de Toko. Hier heb je zoveel keuze aan verschillende producten tegen een zeer aantrekkelijke prijs.  Niet alleen kan je hier specerijen voor je gerechten kopen, maar ook:

  • Vers fruit en groenten
  • Aardappels
  • Rijst
  • Kruiden gezondheid thee
  • Snacks
  • Sauzen
  • Kant- en klaar maaltijden

Vaak heb ik hier mijn spullen gehaald en ik kom dan altijd met veel meer thuis dan op mijn lijstje stond. vaak zijn het voor mij dan ook onbekende producten, maar altijd de moeite waard om het uit te proberen. Heel af en toe neem ik een kant en klaar gerecht mee om het uit te proberen.  

Een super winkel

Ben je op zoek naar bijzondere specerijen in Utrecht, dan is een bezoek aan de Toko Shanghai zeker de moeite waard. Zo was ik al een tijdje op zoek naar citroengras, altijd lekker in bepaalde gerechten. Ik was hiervoor al naar meerdere winkels gegaan, maar nergens verkochten zij het. Tot ik vorige week naar de Toko ging en het daar tussen alle verschillende kruiden zag liggen, Meteen maar een voorraadje hiervan meegenomen.  Wil je ook een lekker gerecht gaan maken, maar heb hier nog niet de juiste spullen voor, ga dan eens naar deze winkel.